tcm

Wijnactie voor Duchenne

17 april, 2018

Alweer voor het 11e jaar start ik samen met mijn team de Morrisbikers, onze wijnactie om geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne. Helaas nog steeds hard nodig, want een medicijn en effectieve behandelmethode laat nog steeds op zich wachten. Deze akelige ziekte zorgt ervoor dat het spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Het is een lange en onzekere weg naar een effectieve behandeling. Nog steeds zullen Duchenne-patiëntjes rond de puberleeftijd al in een rolstoel belanden en de levensverwachting nog steeds zeer beperkt is. Telkens weer een zeer pijnlijke gedachte, zeker als je dit van dichtbij meemaakt!

Duchenne Heroes

De Stichting Duchenne Parent Project organiseert een jaarlijks terugkerend mountainbike evenement: Duchenne Heroes. Een fietstocht van zeven dagen over 700 kilometers van de zwaarste onverharde wegen in Duitsland en de Benelux. De ruim 350 deelnemende fietsers laten zich door bedrijven en particulieren sponsoren om zo elk jaar ruim een miljoen euro aan het einde van deze barre tocht te kunnen overschrijven naar de rekening van de stichting Duchenne Parent Project. Het Morrisbikersteam zal in 2018 voor de 11e keer deelnemen aan de tocht. Om hieraan te kunnen deelnemen wordt alweer flink getraind en verzamelen we met de wijnverkoop het inschrijfgeld.

 

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’ !

Door de verkoop van een overheerlijke wijn dragen wij bij aan de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes. De wijn is nog steeds van dezelfde succesvolle receptuur als andere jaren: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Dit jaar daarnaast nog een primeur met een superlekkere mousserende wijn De Perrier Brut Chardonnay. Tenslotte is ook de prosecco nog steeds beschikbaar.
Meer info over de wijnen vind je hier.

De prijzen en opbrengst voor Duchenne

Soort naam Verkoopprijs per

doos van 6 flessen*

Marge/opbrengst

voor Duchenne

Rode wijn Duc de la Fôret Merlot rouge € 43,50 € 17,07
Wittew wijn Duc de la Fôret Chardonnay € 43,50 € 17,07
Rosé Duc de la Fôret Cinsault € 43,50 € 17,07
Cremant De Perrière Brut Chardonnay (mousserende wijn) € 50,00 € 15,44
Prosecco Lagioiosa | Prosecco Frizzante D.O.C € 50,00 € 11,52

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort

 

Doe je weer mee ?

Ik zou het bijzonder leuk vinden als jij weer deelneemt aan deze wijnactie. Bovendien kun je heerlijk genieten tijdens de komende lente en zomer van een heerlijke wijn. Elk glas is dan dubbel goed geschonken ! Je kunt je bestelling invullen via het bestelformulier op de website: https://www.morrisbikers.nl/bestelformulier.

Ik zorg er dan voor dat je de wijn tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarop ook je totaalbedrag en een bestelnummer.  Daarna graag het bedrag overmaken. Mocht je liever je bestelling per mail doen, dan kan dat natuurlijk altijd. mail naar frank@frel.nl.

Doe je mee ?

Groetjes,

 

Frank van den Bosch

namens het Morrisbikersteam

 

Schenk “goed geschonken”

Dit jaar bieden de Morrisbikers ook bedrijven de mogelijkheid om hun betrokkenheid bij Duchenne patiëntjes en hun families te delen; wij stellen naar wens een wijn geschenk samen voor uw zakelijke relaties of bijvoorbeeld uw medewerkers. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bezoek onze website www.morrisbikers.nl of stuur ons een bericht naar info@morrisbikers.nl

 

Meer over de ziekte van Duchenne, de Morrisbikers en de wijnen vind je op de website van de Morrisbikers: www.morrisbikers.nl/, kijk op facebook: demorrisbikers

Terug naar nieuws