tcm

We gaan weer (aangepast) fietsen!

18 juni, 2020

Beste leden,

Na een aantal maanden niet hebben kunnen fietsen willen we de stalen rossen weer gaan beklimmen: vanaf komende zondag 21 juni willen we weer gaan fietsen in clubverband. Wél met inachtneming van de regels van het RIVM en de aanbevelingen van de NTFU.
Hoe gaan we dit doen?
We verzamelen als altijd bij Den Heuvel op de normale tijd van zoals aangegeven op het tochtenprogramma. Bij aanvang houden we uiteraard minstens anderhalve meter afstand. We vormen groepjes van maximaal 4 personen en die groepjes vertrekken steeds met een aantal minuten tussenpauze. Na afloop kunnen we gebruik maken van het terras bij Den Heuvel zolang er voldoende ruimte is en afstand gehouden kan worden.
Het rijden in groepjes van 4 betekent dat er voldoende mensen met een GPS moeten zijn: Als je er een hebt, neem deze dan mee met de route (te downloaden op deze site bij het tochtenprogramma van je eigen groep) erop geladen!
Omdat het onzeker is of er voldoende ruimte op de pauzeplek is (of de pauzeplek ivm Corona besloten heeft gesloten te blijven) zorg je het best zelf voor wat eten onderweg.

Verder geldt uiteraard:
– Voel je je niet 100%: blijf thuis
– Houdt rekening met elkaar en ga niet te diep (niet iedereen heeft door kunnen trainen)
– Heb je nauwelijks gefietst? Het is geen schande om een langzamere groep te kiezen
– Snotteren/spugen: als het echt niet anders kan laat je je afzakken achterin de groep
– Afstand houden, minstens anderhalve meter
– De groep is en blijft maximaal 4 personen groot
– Samen uit, samen thuis

Als we ons allemaal aan de regels houden, houden we Corona eronder!

Veel fietsplezier gewenst en tot zondag!
Het bestuur

Terug naar nieuws