****advertorial****

Beste clubleden,

Samen met vrienden rijden wij als de Morrisbikers voor de 14e keer  in september 2022 mee aan Duchenne Heroes. Een mountainbike-tocht van zeven dagen van totaal 700 kilometer. Dit jaar is de start in Saarburg (Duitsland). Na 7 dagen fietsen is de finish op het Drielandenpunt in Nederland.

We fietsen voor Morris en alle andere patiënten met de spierziekte van Duchenne om voor hen een beter leven te kunnen waarborgen. Er is helaas nog geen effectieve behandelmethode voor deze ziekte waardoor het spierweefsel bij hen nog steeds langzaam wordt afgebroken.

Morris wellicht langer mobiel door Innovatieproject Ekson Skelet

Morris

Morris tijdens test met Eksonskelet

Doordat we meefietsen aan deze sponsortocht kunnen we elk jaar een flink bedrag overschrijven naar de rekening van Stichting Duchenne Parent Project. We zien dat daarmee belangrijke innovatieprojecten gefinancierd kunnen worden. Zo ook het onderzoek naar een goed werkend Ekson Skelet. Robotarmen die de jongens met Duchenne helpen om langer mobiel te blijven en de functie van armen beter te kunnen benutten. Morris doet mee aan dit onderzoek en de eerst resultaten zijn erg hoopgevend. Met weinig inspanning van de spieren toch soepele bewegingen maken. Meer informatie: https://www.youtube.com/watch?v=pCy-xb756NE


Wij bieden aan: heerlijke wijn en bier tijdens de zonovergoten zomer van 2022

Door de verkoop van wijn en een mooi bierpakket, dragen wij bij aan de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes van de ziekte van Duchenne.

Heerlijke wijnen, volop keuze

De wijn is nog steeds van dezelfde succesvolle receptuur als andere jaren: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast vanwege de ruime vraag ook weer een heerlijke Sauvignon blanc en natuurlijk de inmiddels befaamde Prosecco Frizzante. Dit jaar toegevoegd aan het assortiment, een combinatiepakket van 3 rode en 3 witte wijnen van Bla Bla Bla, welke hoog scoorde in de recente proeverij van de Morrisbikers.

Hippe bieren, origineel Morrisbikers ontwerp

Ook dit jaar weer, speciaal samengesteld en gebrouwen bierpakket. Dit jaar bieden we aan een pakket van 8 blikken van 33cl bestaand uit 2 blikken heerlijke Tripel, 2 lekkere Blond, 2 verfrissende Session IPA en 2 gedurfde West Coast IPA. Het pakket om cadeau te geven of je eigen assortiment uit te breiden. Dit jaar zit het bier in blik; blikken zijn lichter, compacter en beter te recyclen dan glas, een duurzame keuze dus. En omdat blik geen licht en lucht doorlaat is het ook nog eens beter voor het bier.

 

De prijzen en opbrengst voor Duchenne

Soort Omschrijving Verkoopprijs per doos * Marge/opbrengst voor Duchenne per doos
Rode wijn Duc de la Fôret Merlot rouge € 46,00 € 16,96
Witte wijn Duc de la Fôret Chardonnay € 46,00 € 14,78
Witte wijn Spinaker Sauvignon Blanc € 46,00 € 18,78
Rosé Duc de la Fôret Rosé € 46,00 € 17,32
Prosecco Lagioiosa | Prosecco Frizzante D.O.C € 60,00 € 14,63
Rood-Wit mix 3 Bla bla, merlot rouge, 3 Bla bla Chardonnay € 46,00 € 17,11
Mix-bierpakket 2 Tripel, 2 Blond, 2 Session IPA, 2 West Coast IPA € 25,00 € 10,50

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen en per bierpakket van 8 blikken bier

Help jij onze jongens?

Ik zou het bijzonder leuk vinden als jij ons helpt met onze actie. Je kunt je bestelling invullen via het bestelformulier op onze website: www.morrisbikers.nl/bestelformulier. Daar vind je ook meer informatie over de wijnen en de bieren. Je kan me ook mailen op wijn@morrisbikers.nl. Wij zorgen ervoor dat je de wijn en/of bier tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt.

Groeten, Frank van den Bosch