tcm

“Umorismo”,

6 oktober, 2016

Soms moet je eens iets proberen, het prikkelt je geest. Maar als je Italië alleen kent van de geschiedenislessen, geloofsbelijdenis en de taal niet beheerst dan is het is link en begeef je je op glad ijs om daar een column aan te wijden. Er zijn er binnen onze vereniging die het Italiaans tot in de perfectie beheersen. Evenals Hugo van den Boomen :-),  zijn het er ook enkele uit de 33 groep en vast nog veel meer, Sjap niet te vergeten. 🙂 . Een toevalligheid of niet, ( gepaste ) snelheid past wel bij de cultuur van het land! Slechts enkele woorden heb ik nodig, dan ben ik vertrokken. 🙂

gerald-1Actie foto: Gerald te Nijenhuis.     stefanActie foto: Stefan Scheepers

Gerald te Nijenhuis soggiornato di recente in Moncalvo, comune in provincia di Asti. Il Strava disse che c’un giro in bicicletta. Pochi giorni prima, ha guidato intorno a Lierop e Someren una corsa relativamente breve formazione. Il titolo c’era impressionante. Il commento su di esso, ma la reazione esagerata di Stefan Scheepers più belle. Stefan diede un kudo per il titolo, non per il chilometraggio. È meraviglioso umorismo!

zuiderzeetocht-2016.

Bovenstaande foto staat even los van de columntitel maar vond ik wel de moeite waard om te plaatsen. Deelname van een grote groep TCM-ers” aan de Zuiderzeetocht 2016. Op kop Herman Borg. Een monstertocht van 310 km tijdens niet al te gunstige weersomstandigheden. Beuken tegen de wind in of zeilen met wind mee op de Afsluitdijk! Het kan alle kanten op. Een TOPPRESTATIE!!!! Binnenkort verschijnt hier een aparte column over.

 

N.D.

Terug naar nieuws