tcm

Uitreiking donatie aan 2Climb2Raise.

3 september, 2019

Het is al weer even geleden dat de Mierlo Passion for Bike heeft plaats gevonden. Dat was in mei.

Evenals vorig jaar hebben we weer een donatie aan 2Climb2Raise, waardoor zij weer een bijdrage hebben voor hun doel:

Kan je het niet alleen, doe het dan samen!

Zij durven met jou de uitdaging aan! Het beklimmen van de Alpe d’Huez, is niet zomaar een klim – en zeker niet als je kanker hebt (gehad). Het gaat om het afdwingen van de regie over je eigen lichaam. De overwinning van het onmogelijke mogelijk maken: het bewijs leveren dat je leeft, het verslaan van je fysieke grenzen en het uitdagen van je (overwonnen) ziekte.Het deelnemen aan Alpe d’HuZes is een reis die start op het moment dat je “ja” zegt: (lees verder op de website)

 

Ook dit jaar hebben we als Tourclub Mierlo, door de sponsoring van John Knoops en de deelname van meer dan 600 fietsers weer een mooi bedrag bij elkaar gekregen om te doneren.

De uitreiking van de cheque zal plaats vinden op zondag 8 september 2019 nadat alle groepen weer terug op het thuishonk, denheuvel in Mierlo zijn.

Waarschijnlijk zijn er een aantal mensen van 2Climb2Raise bij, zodat ik (en ook de overige leden van MPfB en het bestuur) het fijn zou vinden als iedereen er bij is komende zondag. (en dus ook weer eindigt op het terras bij denheuvel, in plaats van meteen naar huis te rijden of eerder af te slaan)

Groet en tot zondag 8 september 2019,

Carla Tielen

Terug naar nieuws