tcm

Als twee druppels!

20 juni, 2016

Vandaag stond de Leudaltocht op het programma en ik zal deze keer niet nog eens vertellen hoe mooi het daar is. Helaas, kon er niet bij zijn i.v.m. het werk. Heb dan ook geen belevenis of iemand daarover gesproken maar zag via Strava wel de rit van Jeroen staan. Die heeft inmiddels weer een aardige conditie opgebouwd na een langere tijd genoodzaakt zijn te rusten. Van Wendy ontving ik een leuke foto van tijdens de pauze en vond die zeker het plaatsen waard.

De naam Knoops is veel voorkomend in de Mierlose wielerwereld. Of het allemaal familie is weet ik niet. John is een oud amateurrenner. Jammer genoeg vond ik via google niets terug over zijn wielerverleden en zal hem eens interviewen voor een column. Dan heb je Pim, ook menig wedstrijd gereden en was berucht om zijn snelle aankomsten op de meet. Een paar kuiten heeft hij waar je U tegen zegt. Karel kennen we ook, die fietst denk ik bijna iedere dag en doet dat het liefst vroeg op de dag. Zo zullen er beslist nog enkele Knopen te noemen zijn.

Als het om personen en namen gaat moet ik erg voorzichtig zijn. Maak er regelmatig blunders mee, onlangs nog bij de DiDo-groep, maar durf nu mijn kop er om te verwedden dat de man meest rechts op de foto een broer is van Karel??

Ai……….kon wel eens mijn laatste column worden, schrijven als een kip zonder kop………dat gaat niet! 🙂

De Knoopjes

Plezier hebben ze in ieder geval gehad!

N.D.

Terug naar nieuws