tcm

TCM Clubweekend 2021

27 september, 2020

Het lijkt nog heel ver weg, maar over 9 maanden is het al weer zo ver: Het TCM clubweekend. Deze wordt georganiseerd  van 18-20 juni 2021 (onder voorbehoud van eventuele Corona maatregelen). De commissie bestaande uit Carin en Jan van de Waterbeemd, Robert Becker en ondergetekende is sinds juni bezig met het scouten van de perfecte locatie in een fietsvriendelijke omgeving. We kunnen met vreugde melden dat we die plek hebben gevonden. Waar het is houden we nog even geheim….

We kunnen wel alvast vertellen dat het in Nederland zal zijn, en dat de omgeving veel wielergeschiedenis herbergt. Het is een afwisselend landschap, met een combinatie van rustige wegen en/of brede fietspaden. Het verblijf bevindt zich in een inspirerende omgeving, met meer dan uitstekende faciliteiten voor een aangenaam en feestelijk weekend, maar ook voldoende ruimte voor rust. Als je denkt te weten waar we naar toe gaan, mail dan naar redactie@tcmierlo.nl. Onder de goede inzenders verloten we een gratis bandenwissel.

De aanmelding voor het weekend zal in januari plaatsvinden. Mis dit niet!

We hebben nog een verzoek voor versterking van de commissie. Robert gaat verhuizen naar Curaçao, en zal ons binnenkort verlaten. Als je het leuk lijkt om mee te helpen, meld je dan bij een van de commissieleden, of mail ons op het bovenstaande mail adres.

Namens de clubweekend commissie

Ruud Vullers

Terug naar nieuws