tcm

Steuntje voor kankerfonds van ons jongste lid.

30 januari, 2018

Hallo,

Ik ben Lotte van der Heijden en ben 15 jaar.Ik beoefen nu 2 jaar de sport wielrennen. Sinds 1 jaar fiets ik mee met tourclub Mierlo. Bij onze einde jaarsvergadering gaf een clublid uitleg over de alpe d’huzes.. sinds ik aan wielrennen doe wil ik mee fietsen met de alpe d’huzes voor het KWF. Ik fiets mee met de stichting 2climb2raise voor KWF. Deze stichting heeft het mogelijk gemaakt voor de (ex) kankerpatiënten om ook de alpe d’huzes op te fietsen met behulp van een tandem. Mijn vriendin gaat ook mee fietsen met haar vader die ex kankerpatiënt is, ik fiets mee als hun begeleider. Zou u het KWF willen steunen? Dat is mogelijk door mij te sponsoren.  Zie hieronder hoe je dat moet doen.
Mocht u nog vragen hebben over de stichting zelf, kunt u voor meer informatie naar hun website gaan: www.2climb2raise.nl

Met vriendelijke groet:
Lotte van der Heijden.

  1. Ga naar https://www.opgevenisgeenoptie.nl
  2. Klik op deelnemers
  3. Ga naar actiepagina’s 2018
  4. Ga op het balkje doneren staan en klik vervolgens op doneren.
  5. Als je nu naar beneden scrollt zie je 3 tegels namelijk steun een team, steun een deelnemer en steun een vrijwilliger.
  6. Vul bij steun een vrijwilliger de gewenste naam in, in dit geval : Lotte van der Heijden.
  7. Klik op het blauwe balkje met daarop “steun een deelnemer”.
  8. U rijgt nu een vragenlijst waarin u het gewenste bedrag kunt invullen. Ook moet u de andere gegevens invullen die worden gevraagd.
  9. Heel erg bedankt dat u mij heeft willen steunen.

Terug naar nieuws