tcm

Sluitingstocht…ik stop ermee

27 oktober, 2019

Voor mij is het vandaag niet alleen de afsluiting van het fietsseizoen bij GR25 maar ook mijn afscheid als columnist voor GR25 op de website van TCMierlo. De eerste zondag van maart 2014 schreef ik mijn eerste verslag over de tocht van GR25 van die week. Zes jaar lang deed ik dit, wekelijks, met zeer veel plezier. Met onze groep 25 fietsten mijn vrouw ik graag mee, we doen dit immers nu 25 jaar lang, en ik schreef daar met plezier over. Tijden veranderen, ik weet het. Maar niet alleen de tijden, dus daarom zullen we de komende jaren niet meer wekelijks deel uitmaken van het GR25-peloton. En dus ook: geen fietsen met de “groep”……. geen stukje daarover op de website!!!! Tevens zal ik stoppen met het plaatsen van de GPX routes van GR25 op de website……dus mannen/vrouwen van het 25 peloton: op zoek naar vervanging! Wie van de groep neemt het stokje van me over en ‘fietst’ in de toekomst de GPX routes even op de website?

Hans van de Wijdeven

Terug naar nieuws