tcm

Slotdag seizoen 2018

2 november, 2018

(selecteer boven staand plaatje voor een groter beeld)
Het was een mooie, stralende dag, alhoewel koud, tijdens de laatste rit van ons tourclub Mierlo seizoen.
Ik vond het fijn, om zoveel leden (meer dan de helft) aan het eind van het seizoen aanwezig te zien voor de slotrit van ons seizoen. Het was een gekrioel van fietsers en gezelligheid voor Den Heuvel doordat zoals altijd bij de start en bij het eind van het seizoen, we met alle groepen (MTB, 16, 22, 25, 28, 30 en 33) tegelijk vertrekken en tussen 11.00 en 11.30 uur voor een gezamenlijk hapje en drankje weer terug zijn. Helaas haalden niet alle groepen dat. Groep 28 en een gedeelte van groep 30 (30 was verdeeld in 2 separate groepen omdat er zoveel fietsers waren), hadden panne gehad onderweg en kwamen later. Gelukkig hadden we ook de laatste zondag van oktober een volgwagen, anders had Edwin echt een probleem gehad. Hij had zijn derailleur kapot gefietst!
Bij terugkomst in Den Heuvel konden we onze fietsen achterin de grote zaal kwijt. Ad had voor een perfecte fietsenstalling voor ons gezorgd en nadat ik even kort het seizoen had doorgenomen, konden we met 96 personen gebruik maken van het soep en broodjes buffet.
Het was een gezellig samenzijn. Wat ik het leukste vind (wat zich tegenwoordig ook op het terras op de andere zondagen na de tochten laat zien) is dat alle groepen zich uiteindelijk allemaal mixen en met elkaar in gesprek zijn. Hier krijg ik een warm gevoel van. Ook is het voor mij fijn om met anderen dan mijn eigen groep te rijden. Alhoewel ik eigenlijk niet zo goed meer weet bij welke groep ik hoor. Ben dit jaar natuurlijk begonnen bij groep 22, maar al snel bij groep 28 gaan rijden, eens met 25 mee geweest en de laatste paar weken met groep 30….
Rond een uur of drie, half vier waren de meesten wel naar huis. Ik teken er voor om ook volgend jaar weer zo een seizoen te hebben, hopelijk met nog minder ongevallen als dit jaar.
Maar eerst: De Algemene ledenvergadering, aanstaande vrijdag 16 november, met naderhand wederom een activiteit waarvan wij als bestuur hopen dat jullie dit ook weer leuk zullen vinden. Vorig jaar hebben we getrommeld, wat gaan we dit jaar doen?
Tot de 16e!
Carla
Terug naar nieuws