tcm

Mierlo Passion for Bikes” op 26 mei 2019

Download de route hier: GPX | GDB | GPX3KM: 90/116/140  Datum: 26-05-2019  Vertrek: 08:00 uur 


Tourclub Mierlo organiseert op zondag 26 mei 2019 in samenwerking met John Knoops Passion for Bikes haar jaarlijkse fietstoertocht “Mierlo Passion for Bikes”.

Race en MTB routes

Voor “Mierlo Passion for Bikes” worden ook dit jaar fietstoertochten op de weg en MTB routes aangeboden. Sportieve (race)fietsers kunnen dit jaar kiezen uit afstanden van 90, 115 en 140 km. De routes leiden de deelnemers door het mooie afwisselende landschap van het Dommeldal en het Groene Woud.
Voor mountainbikers zullen drie MTB routes van respectievelijk 35, 55 en 80 km worden uitgezet in de bossen rond Mierlo, Lierop en Nuenen (Gulbergen).
Alle routes worden goed zichtbaar uitgepijld, daarnaast zullen GPS-routes beschikbaar worden gesteld via de website www.tcmierlo.nl. Onderweg zijn pauzeplaatsen ingericht voor de verzorging van de deelnemers. Na afloop wordt de deelnemers gelegenheid geboden om hun fiets schoon te spuiten.

De startlocatie van “Mierlo Passion for Bikes” is bij Den Heuvel, Heuvel 2 in Mierlo. Hier kan tussen 8:00 en 10:00 worden gestart (voor de 80 km MTB en 140 km weg afstanden geldt een uiterlijke starttijd van 9:00). Het inschrijfgeld bedraagt 5 Euro (4 Euro voor NTFU-leden). Bij de start is een bewaakte fietsenstalling aanwezig en worden de deelnemers onthaald met gratis koffie. Na afloop is er op het gezellige wielerterras gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje en een gratis pastamaaltijd. Tevens zullen in verschillende stands door de leveranciers van John Knoops de nieuwste snufjes op het gebied van de wielersport worden getoond.

Aan de toertocht is een gratis loterij verbonden met een aantal leuke prijzen!

Het goede doel is dit jaar 2Climb2Raise steunen in hun tocht naar de Alpe d’huZes. Een deel van de opbrengst van “Mierlo Passion for Bikes” zal worden geschonken aan 2Climb2Raise als geldelijke ondersteuning aan hun organisatie van hun tocht naar de Alpe d’huZes.
Tot ziens op zondag 26 mei a.s.!