tcm

Op weg naar Alpe D’Huzes

30 maart, 2018

Beste mensen,

2climb2raise is een ANBI-stichting die (ex)kankerpatiënten faciliteert om per tandem (als ‘stoker’ achterop de tandem) deel te nemen aan het bekende Alpe d’HuZes evenement. Na een gedegen voorbereiding reizen we begin juni af naar Frankrijk waar de (ex)kankerpatiënten op 7 juni 2018 de Alpe d’Huez zullen beklimmen.
Kanker is een fysieke maar ook een mentale uitdaging. Omdat deze ziekte vaak levensbedreigend is, verliest men nogal eens het vertrouwen in het eigen lichaam. In veel gevallen is een kankerpatiënt langere periode niet in staat om te werken, financieel komt er dan ook een tegenslag bij.
Met giften en/of sponsoring is 2climb2raise in staat om deze (ex)kankerpatiënten de gelegenheid te geven deel te nemen aan deze sportieve uitdaging. Immers, uit onderzoek is gebleken dat sporten bijdraagt tot een sneller fysiek herstel en het herwinnen van het vertrouwen in het lichaam.
Samen met mijn fietsmaten Arjan Thomassen en Michael Scharmga vertrekken we op zaterdag 26 mei 2018 op de racefiets naar Frankrijk. Ruim 1.050 kilometer en 18.800 hoogtemeters zullen we in 8 fietsdagen afleggen. Doel is om geld in te zamelen voor 2climb2raise zodat (ex)kankerpatiënten financieel gecompenseerd kunnen worden voor hun deelname aan Alpe d’HuZes.
Elke geldelijke bijdrage (die voor particulier en bedrijven onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar is) is meer dan welkom. Je hebt de keuze: of een x-bedrag per afgelegde kilometer, dan wel een vast bedrag. Zoals gezegd, jouw bijdrage gaat direct naar de (ex)kankerpatiënten om hun kosten voor deelname te drukken.

Wil je sponsoren? Stuur mij dan een bericht per e-mail (n.verschuren82@upcmail.nl ). Ik neem dan contact met je op. Je mag me natuurlijk ook bellen: 06 36146563
Indien je zonder meer een bijdrage wil leveren dan kun je deze overmaken op bankrekening NL77INGB0005739676 t.n.v. 2climb2raise onder vermelding van ‘stoker-bijdrage / NV’.
Verder zou ik het waarderen als je dit bericht wilt delen.

Met sportieve groet,
Nico Verschuren.

Terug naar nieuws