tcm

No 25 031100 Meijeltocht, 12 juni 2016

12 juni, 2016

Vrijdag 10 juni is het EK voetbal 2016 in Frankrijk begonnen. Bijna geheel Europa doet mee en bijna alle vlaggen wapperen daar. Alleen ons Rood-Wit-Blauw ontbreekt! We doen niet mee, echt niet!! En dan bedoel ik natuurlijk niet de rellen van bijvoorbeeld Marseille. Maar weet je het nog?

Nederland, O Nederland. Samen zijn we sterk, eendracht maakt machtig. Hoe een klein land groot kan zijn, is dat niet prachtig. Nederland, o Nederland je bent de kampioen. Wij houden van Oranje, om zijn daden en zijn doen.

Diepe teleurstelling maar toch met slechts de herinnering moeten de voetbal liefhebbers onder ons het deze keer doen. Maar wij, de echte “fietsers”, waren met z’n negenen en na de pauze met z’n tienen niet de beroerdste dus enige steun van ons kon de voetbal fanaten in onze groep misschien een hart onder de riem steken. We hebben ze gevraagd zich niet “blind” te staren op het voetbal en met ons mee naar Oranje en weer naar huis te  fietsen. Om het verdriet te verdrinken misschien een bittertje in de pauze? Dit EK-rondje in Frankrijk doen we niet mee, bitter maar misschien dat “we” in de echte Ronde in/van Frankrijk Oranje in het Geel krijgen? Dus de komende weken niet teleurgesteld omkijken maar gewoon weer verder de blik op oneindig en het verstand op nul de komende vier weken en karren maar! Voetbal is maar een spelletje, toch?

06-12

Groet,

HvdW

Terug naar nieuws