tcm

Mierlo Passion for Bikes

24 april, 2018

Fietstoertocht “Mierlo Passion for Bikes” op 27 mei 2018

Tourclub Mierlo organiseert op zondag 27 mei 2018 in samenwerking met John Knoops Passion for Bikes haar jaarlijkse fietstoertocht “Mierlo Passion for Bikes”.

Race en MTB routes

Voor “Mierlo Passion for Bikes” worden ook dit jaar fietstoertochten op de weg en MTB routes aangeboden. Sportieve (race)fietsers kunnen dit jaar kiezen uit afstanden van 90, 115 en 140 km. De routes leiden de deelnemers door het mooie afwisselende landschap van het Dommeldal en het Groene Woud. De langere routes lopen vervolgens naar de Kampina (115 km) en de Loonse- en Drunense Duinen (140 km).
Voor mountainbikers zullen drie MTB routes van respectievelijk 35, 55 en 80 km worden uitgezet.
Alle routes worden goed zichtbaar uitgepijld, daarnaast zullen GPS-routes beschikbaar worden gesteld. Onderweg zijn pauzeplaatsen ingericht voor de verzorging van de deelnemers. Na afloop wordt de deelnemers gelegenheid geboden om hun fiets schoon te spuiten en gebruik te maken van een douche.

GPX-bestanden MTB routes
35 km GPX
55 km GPX
80 km GPX (de juiste :-))

GPX-bestanden weg-routes
90 km GPX
115 km GPX
140 km GPX

De startlocatie van “Mierlo Passion for Bikes” is bij Den Heuvel, Heuvel 2 in Mierlo. Hier kan tussen 8:00 en 10:00 worden gestart (voor de 140 km afstand geldt een uiterlijke starttijd van 9:00). Het inschrijfgeld bedraagt 5 Euro (4 Euro voor NTFU-leden). Bij de start is een bewaakte fietsenstalling aanwezig en worden de deelnemers onthaald met gratis koffie. Na afloop is er op het gezellige wielerterras gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Tevens zullen in verschillende stands door de leveranciers van John Knoops de nieuwste snufjes op het gebied van de wielersport worden getoond. Het goede doel is dit jaar 2Climb2Raise steunen in hun tocht naar de Alpe d’huZes. Een deel van de opbrengst van “Mierlo Passion for Bikes” zal worden geschonken aan 2Climb2Raise als geldelijke ondersteuning aan hun organisatie van hun tocht naar de Alpe d’huZes.
Tot ziens op zondag 27 mei a.s.!

 

Terug naar nieuws