tcm

Mierlo Passion for Bikes Winter Veldtoertocht 2020

15 december, 2019

 TCMierlo organiseert ook in 2020 de Mierlo Passion for Bikes Winter Veldtoertocht.

We herinneren ons de MPFB van 2019 nog goed. Het was een dag voor de  bikkels. Regen, wind en koude werd getrotseerd, maar de echte liefhebbers zijn er altijd wel. Op zondag 26 januari 2020 zien we jullie weer graag voor deelname aan de inmiddels derde editie. Een bijzondere tocht door de bossen van Mierlo, Lierop, Heeze en Leende.

 

 

De deelnemers kunnen kiezen uit de routes van 35, 45 en 55 km. In tegenstelling tot de laatste keer, wordt nu vertrokken vanaf 1 locatie. Dit kan tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf Partycentrum “denheuvel”, Heuvel 12 te Mierlo. Het dragen van een helm is verplicht, Scan en Go en bevoorrading is aanwezig. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro en toerlicentiehouders van de NFTU krijgen hierop 1 euro korting. Op de pauzeplek wordt de deelnemers een gratis consumptie aangeboden. Een fotograaf is er voor het maken van een (persoonlijke) impressie.

“ruimte voor het overzicht rittenschema en download link”

De uitgepijlde route voert over paden, smalle weggetjes en bruggetjes langs de mooiste plekken die de dorpen alsmede de Strabrechtse Heide, de Hubertusbossen en het Heezerenbos te bieden hebben. Een grote variatie in natuurschoon waarbij je zomaar verrast kunt worden door een overstekende vos, ree en wilde zwijnen. Ook de imposante schotse Hooglander behoort tot de fauna in onze omgeving. Dus enige voorzichtigheid is op zijn plaats!

Er is een bewaakte fietsenstalling en bij terugkomst staan er vrijwilligers klaar bij de afspuitstand.

Namens de organisatie wensen we jullie veel fietsplezier en gezelligheid!

Heeft u nog vragen: informatie is verkrijgbaar op de telefoonnummers 06 1090 3917 of 06 5734 6694 Mail: mpfb@tcmierlo.nl

Terug naar nieuws