tcm

Loon en Landschut route

24 juli, 2018

Na een paar weekjes verplicht een “time-out” ( i.v.m. mijn staaroperatie ) heb ik vandaag de draad weer eens opgepakt bij de 16 km groep. Met De Loon en Landschut route ( 50 km ). Ondanks de vakantieperiode en de voorspelde warmte waren de meeste aanwezig.  Een Zonnebril en Pet kwamen goed van pas bij dit mooie weer. Ook de zonnekleppen waren favoriet. Zoals bij mij bekend is, wordt er gepauzeerd  op de helft van de route. Dit keer liep dat even anders.  Na 5 km, bandpech in de buurt van Heidecafé in Heeze.  Met mankracht en hierbij ook zeker vrouwen niet te vergeten, werd de schade hersteld.

Na wat “ Bloed, zweet, en tranen “ van uitproberen van verschillende fietspompjes en plakken van de band(en) waren we allemaal wel toe en een “bakkie”. Hierna de tocht weer verder opgepakt richting Waalre voor onze (2e) stop bij Herberg het Loon. Grotendeels fietsten we door de bossen ( op verharde fietspaden !! ) wat zeker welkom was met de aankomende warmte in de middag.

Tijdens het fietsen werd ik gebeld…… Er zaten al clubleden bij ons clubhuis Den Heuvel die natuurlijk niet gewend zijn dat WIJ als laatste arriveren !! De bandpech is hiervoor een goed excuus ….. Weer in Mierlo aangekomen sloot ik met enkele fietsmaatjes aan bij de gefinishte clubleden van de andere groep(en), om nog wat na te borrelen op het terras. Ook dit ervaar ik als een gezellige bijkomstigheid binnen de vereniging naast het fietsen.  Ik kan WEER zeggen dat het een gezellige en mooie fietstocht was en dat ik lekker heb gefietst vandaag. De volgende “ time-out “is bijna in zicht maar dan voor ons 3-tjes samen, VAKANTIE !!! Voor wie ik de komende weken niet zie…… Fijne vakantie in goede gezondheid en tot ( gauw) ziens.

Groetjes, Marjan vd Heijden.

Terug naar nieuws