tcm

Lezing: Op de fiets naar Oekranië

14 maart, 2016

De redactie ontving onderstaand bericht over een lezing op woensdagavond 30 maart, van 20.00-22.00u, in de Bibliotheek in Mierlo. Voor ons fietsers wellicht een aanrader!

In 2014 maakte de Mierlo’se Wim Schut een lange fietstocht. In zijn eentje.
Naar Tsjechië, Polen en Oekraïne. Hij stapte in Mierlo op de fiets en trapte als eerste naar Praag. Daar stapte hij met zijn fiets in de hand, op de trein naar Tarnov in Polen en vandaar fietste hij verder naar Oekraïne. Hij fietste zo van avontuur naar avontuur. Maar Wim genoot van de vrijheid!

Over zijn fietstocht, die 36 dagen duurde, komt hij nu vertellen. Op woensdagavond 30 maart, van 20.00-22.00u, in de Bibliotheek in Mierlo.
Daarbij laat hij prachtige dia’s zien, die een indruk geven van het onbekende Oekraïne, in Oost Europa.  Je krijgt het gevoel alsof je een eindje bent meegefietst.
03-30-2016 M oekraïne lezing Wim Schut

Misschien is deze avond een mooie gelegenheid om wat kennis op te doen, bij de meningsvorming over het komend referendum. Een referendum waar we kunnen aangeven of  Europa wel of niet de handelsbetrekkingen met Oekraïne moet verdiepen.
Kaartjes voor de lezing, a € 5,=, reserveer je via de website van de Bibliotheek.
Bibliotheekleden krijgen op vertoon van een geldige pas € 1,= korting (p.p.).

Terug naar nieuws