tcm

Kledinguitreiking, net even anders!

22 maart, 2020

Afgelopen zaterdag 21 maart 2020, de eerste dag van de lente.

Helaas bleek het niet mogelijk om de clubkleding bij de ALV in februari uit te reiken. Eerst nu is dat mogelijk, door intensieve inspanningen van de kledingcommissie.
Helaas kunnen onze clubritten op het moment niet doorgaan, maar we kunnen nog wel fietsen, zij het niet in groepsverband. Om het jullie mogelijk te maken alsnog in onze nieuwe clubkleding te rijden, hebben we besloten om de clubkleding vandaag uit te reiken. In verband met besmettingsgevaar van het COVID-19 virus kon dat niet zoals we onze ontmoetingen gewoon zijn. Daarom hadden hebben we het anders gedaan, met medewerking van een droog helder weertje (zij het met een gure oostenwind) kon het merendeel in fases van een half uur van 09.00 uur tot 16.00 uur bij Karin en Roel hun kleding ophalen.

Elke keer werd de pen die gebruikt is, weer schoongemaakt, Karin had haar plastic handschoenen aan en onze leden moesten de minimale afstand van 1,5 meter aanhouden om hun kleding te komen halen. Buiten stonden 4 tafels om de kleding te checken. Karin had de nieuwe leden ook uitgenodigd om nieuwe kleding te komen passen (en ontvangen!), zodat die ook voortaan in TCM-kleding kunnen rijden. Bijgaande foto’s tonen een beetje de sfeer, en een sneak preview van onze nieuwe én de voorgaande outfit.

Terug naar nieuws