tcm

“Kerstreces 2016” en “Drenthe200 2016”

22 december, 2016

Beste clubleden,

Soms is het goed even afstand te nemen van iets wat je vaak en graag doet. Het geeft de geest weer ruimte voor andere dingen en je accu wordt bijgeladen. Niet dat het schrijven van columns me veel moeite kost maar toch. Er zijn hele groepen mensen, bv politici en studenten, die kiezen voor een reces in de vorm van een vakantie of sabbatical year. De meesten levert het iets positiefs op dus verkeerd zal het niet zijn.

Ik ga er “2 weken tussen uit” en zal met kinderen en kleinkinderen de feestdagen door brengen. Altijd weer een drukke maar gezellige tijd. Rest mij jullie allen Fijne Kerstdagen en een goed Nieuwjaar toe te wensen!!

 

DRENTHE200 2016

Wie er ook even tussen uit gaan zijn: Stefan Scheepers, Joost Rozema en Frank van den Bosch. Deze fietsfanaten gaan donderdag 28 december a.s. deelnemen aan Drenthe200 2016. Na een gedegen voorbereiding hebben ze zich klaar gestoomd voor deze monsterrit. Een 200 km lange Extreme ATB Marathon tocht door het Drenthese landschap (klik op onderstaande afbeelding voor meer info). Succes jongens, de weersvoorspellingen zien er goed uit!! Volgende maand verschijnt er een uitgebreide column over de voorbereiding en het verloop van deze dag.

N.D.

Terug naar nieuws