tcm

Inschrijven voor de uittocht: De Oostelijke Mijnstreek van 19 augustus

29 juli, 2018

19 Augustus is het weer zover.

GR25 heeft dan weer een  uittocht en deze keer staat 25 237090 De Oostelijke Mijnstreek op het programma.

Robert heeft hier voor een flyer gemaakt die jullie hieronder terug vinden.

(Selecteer het gewenste plaatje en selecteer voor een volgend plaatje op het plaatje > voor een duidelijk leesbaar beeld.)

        

De inschrijfkosten voor het vervoer bedraagt 7 euro. Wil je ook deelnemen aan de broodmaaltijd met koffie en thee dan betaal je 10 euro extra. Uiteraard kun je kiezen voor eigen voedsel / boterhammetjes maar dan kun je deze daar niet ter plekke nuttigen (dus onderweg, op de fiets, je boterhammetje weg werken!) en betaal je slechts 7 euro.

 

Lijkt het je wel wat, geef je dan op bij onze wegkapitein Erik Grabis en vermeld dan ook of je deelneemt aan de broodmaaltijd in de pauze en tevens of je met je voor vervoer van mensen en/of fietsen kunt zorgen. (separaat hoeveel personen en hoeveel fietsen je kunt vervoeren) Erik zal dan verder het vervoer bepalen…….wie er rijdt en hoeveel fietsen en meegenomen zullen worden door welke vervoerders. Breng Erik uiterlijk 15 augustus op de hoogte van je deelname, ja of neen broodmaaltijd  en vervoermogelijkheden, hij zal daarna via de “GR25 Uittocht App” iedere deelnemer op de hoogte brengen .

VEEL PLEZIER

 

 

Terug naar nieuws