tcm

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’

6 april, 2017

Zoals velen van jullie wellicht weten fiets ik al jaren de sponsortocht Duchenne Heroes om geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne. Een akelige ziekte waarbij het spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Het is een lange en onzekere weg naar een effectieve behandeling. Nog steeds zullen Duchenne-patiëntjes rond de puberleeftijd al in een rolstoel belanden en de levensverwachting nog steeds zeer beperkt is. Telkens weer een zeer pijnlijke gedachte, zeker als je dit van dichtbij meemaakt!

De Stichting Duchenne Parent Project organiseert een jaarlijks terugkerend mountainbike evenement: Duchenne Heroes. Een fietstocht van zeven dagen over 700 kilometers van de zwaarste onverharde wegen in Duitsland en de Benelux. De 350 deelnemende fietsers laten zich door bedrijven en particulieren sponsoren om zo elk jaar ruim een miljoen euro aan het einde van deze barre tocht te kunnen overschrijven naar de rekening van de stichting Duchenne Parent Project. Samen met het Morrisbikersteam zal ik in 2017 voor de 10e keer deelnemen aan de tocht. Om hieraan te kunnen deelnemen wordt alweer flink getraind en verzamelen we met de wijnverkoop het inschrijf/sponsorgeld.

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’ !

Door de verkoop van een overheerlijke wijn dragen wij bij aan de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes. De wijn is nog steeds van dezelfde succesvolle receptuur als andere jaren: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast bieden we weer de heerlijke Prosecco aan.

Hoe meer dozen er verkocht worden hoe meer kans is op een snelle doorbraak in een effectieve behandelmethode voor de patiëntjes.

De Kosten

De volgende wijnen bieden we aan  voor € 43,50
( één doos van 6 flessen*)

Rood           : Duc de la Fôret merlot rouge

Wit             : Duc de la Fôret chardonnay

Rose           : Duc de la Fôret Rosé

 

Prosecco     : Lagioiosa | Prosecco Frizzante D.O.C (€ 50,00
per doos van 6 flessen*)

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort (rood,wit,rosé of prosecco)                      

Doe je weer mee ?

Ik zou het bijzonder leuk vinden als jij hier weer aan deelneemt. Bovendien kun je heerlijk genieten tijdens de komende lente en zomer van een heerlijke wijn. Elk glas is dan dubbel goed geschonken ! Je kunt je bestelling invullen via het bestelformulier op de website: www.morrisbikers.nl/bestelformulier.

Ik zorg er dan voor dat je de wijn tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt.

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarop ook je totaalbedrag en de betalingsgegevens.

Je kunt me ook rechtreeks mailen voor een bestelling of meer informatie via frank@frel.nl

Doe je mee ?

Groetjes,

Frank van den Bosch
namens het Morrisbikersteam

 

Schenk “goed geschonken”

Dit jaar bieden de Morrisbikers ook bedrijven de mogelijkheid om hun betrokkenheid bij Duchenne patiëntjes en hun families te delen; wij stellen naar wens een wijn geschenk samen voor uw zakelijke relaties of bijvoorbeeld uw medewerkers. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bezoek onze website www.morrisbikers.nl of stuur ons een bericht naar info@morrisbikers.nl

Meer over de ziekte van Duchenne, de Morrisbikers en de wijnen vind je op de website van de Morrisbikers: www.morrisbikers.nl, kijk op facebook: demorrisbikers

Terug naar nieuws