tcm

Gezins’lid’

22 mei, 2018

Ik ben passief opgegroeid met de wielersport door mijn vader, jaren lid van de KNWU. Samen met hem en mijn vriendin bezocht ik dan ook vele jaren op een rij met grote regelmaat de wielercriteriums en ook klassiekers in de buurt. Stiekem wilde ik ook deze mooie sport zelf kunnen beoefenen maar genoeg reden om dit toch niet te (kunnen) doen……..

Met Jorgo vd Heijden (groep 22) ben ik 18 jaar getrouwd en al weer bijna 16 jaar trotse moeder van Lotte (groep 22) onze dochter. Zij zijn enkele jaren lid bij TC Mierlo. Op deze manier maakte ik kennis met de club waarbij ik een goed gevoel kreeg. Begin dit seizoen ben ik lid geworden bij TC Mierlo, en tot vandaag de dag nog geen spijt hiervan. Nu dus als GEZIN lid bij de club. Ik fiets bij de 16 km groep. Aangezien mijn conditie en deelname aan sport niet groot is, was het voor mij een drempel om het (ver)zetje te gaan maken om te gaan fietsen. Na aanschaf van mijn e- bike waarmee ik me zelfverzekerder voel tijdens het fietsen, heb ik me meteen als lid aangemeld .
Door deelname aan de fietstochten ben ik gaan ervaren hoe lekker het is om te fietsen, iets waarvan ik nooit had verwacht dit nog eens te zeggen . Het zijn mooie uitgezette fietstochten, complimenten voor degene die dit op zich hebben genomen. Ook de pauzestops een fijne en heerlijke aanvulling (letterlijke en figuurlijk !) tijdens de rit. Ik ben wel “een-mooi-weer-fietser “ en mijn werk als woonbegeleidster bij mensen met een verstandelijke beperking (hierbij soms ook werken in weekenden en op zon-en feestdagen) maakt het soms onmogelijk om alle (zon)dagen mee te kunnen fietsen.

Mijn kilometerteller komt al ruim boven de 1000 km en daar zullen er zeker meer bij gaan komen. Ik wens jullie allen nog een fijn een mooi fietsseizoen. Tot (gauw) ziens weer.

Groetjes,
Marjan vd Heijden

Terug naar nieuws