Kleding

We zijn trots op ons mooie en eigentijdse clubtenue, ontworpen door onze eigen kledingcommissie. Eens in de 5 jaar gaat de club over naar nieuwe kleding. Dat betekent dat de huidige kleding tot en met 2024 wordt gedragen. Net als voor de vorige kleding heeft Tourclub Mierlo weer de hulp ingeroepen van Vitesse Sportwear.

Kosten basis kledingpakket:
Wielrenners: € 110,00
Recreanten: € 75,00

Nieuwe leden betalen voor het kledingpakket een waarborgsom (50 euro). Deze waarborgsom wordt terugbetaald na een periode van 3 jaar indien men dan nog lid is.

Het is voor leden mogelijk om extra clubkleding aan te schaffen (broeken, jacks e.d.) via de kledingcommissaris. De kosten van het basis kledingpakket komen gedeeltelijk voor rekening van de club. Extra kleding dient zelf te worden afgerekend.

Het aankleden van Tourclub Mierlo op het huidige niveau lukt niet zonder de bereidwillige medewerking van een viertal sponsors. Hun jaarlijkse financiële bijdrage gedurende 5 jaar is aanzienlijk en vormt de spaarpot voor de volgende periode van 5 jaar (2025 – 2029).

Gezien het voorgaande is het duidelijk dat tijdens alle clubtochten het dragen van de clubkleding een verplichting is.

Veiligheid tijdens de fietstochten vinden we bij Tourclub Mierlo erg belangrijk. Daarom is de “clubhelm” geïntroduceerd; tegen aantrekkelijke voorwaarden kon ieder lid tegelijk met de introductie van het nieuwe kledingpakket ook een fraaie nieuwe clubhelm aanschaffen.

De kledingcommissie bestaat uit: Sjap Holst, Rinus Sloots, Marita Peperkamp en Carin van de Waterbeemd.

Contactpersoon: Carin van de Waterbeemd