tcm

Even voor stellen: Ton

8 augustus, 2017

Mijn naam is Ton van Mierlo. Ik woon en werk in Helmond. Eigenlijk woon ik in Mierlo-Hout. Ik ben getrouwd met Margot en heb 2 dochters, Eveline en Birgit. Maar deze laatste 2 zijn reeds enige tijd uit het ouderlijk nest gevlogen. Dus met zijn tweeën elke morgen aan het ontbijt.

Ik ben 61 jaar (1956) en werk bij Woonpartners (37 jaar), een sociale verhuurder in Helmond met ruim 9000 verhuureenheden. Ik vervul daar de functie van Woonmakelaar. Mijn taak is afspraken maken met de klant die gaat verhuizen en de woning weer verhuur technisch klaar te maken.

Naast mijn passie voor fietsen, ben ik ook een zwemmer. Ik ben al ruim 45jaar lid van de Helmonds zwemvereniging LUTRA waar ik voor een groep fanatieke 40/ 50ers gerelateerde wedstrijdtrainingen verzorg. (Die ik zelf ook mee zwem.)

Na ruim 12 jaar lid te zijn geweest bij Tourclub Mierlo-hout, waar ik mijn draai niet meer kon vinden hoop ik bij Tourclub Mierlo meer gezelligheid te vinden.

Ik vind het leuk om op zondagmorgen en mooie rit te rijden waarbij de mogelijkheid is om andere mensen onderweg te spreken en tussentijds ook nog een lekker kopje koffie te drinken. Ik heb er behoefte aan om mensen met eenzelfde passie te spreken en hun visie en levenswijze te leren kennen. Vandaar dat ik het waardeer dat er ook in de groep van 25, door gewisseld wordt. Dit door wisselen heeft voor mij het voordeel dat ik meer leden binnen deze groep te spreken krijg.

Een andere passie van mij is het fietsen van meerdaagse tochten. Dit is de reden dat ik voor sommige op een enigszins vreemde fiets rondrijd. Mijn Fiets een Santos Race lite met riem en rohloff aandrijving heb ik speciaal gekocht om niet alleen op de weg een toertocht te rijden, maar ook om meer daagse tochten te kunnen rijden.

Met vriendelijke en sportieve groeten.

Ton van Mierlo

Terug naar nieuws