tcm

Er is weer wijn …. en voor een goed doel ;-)

4 mei, 2019

Beste clubgenoten,

Al weer voor de elfde keer ga ik deelnemen aan Duchenne Heroes om daarmee geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne.
Een zoontje van een goede vriend van mij heeft deze verschrikkelijke ziekte. Helaas nog steeds hard nodig, want een medicijn en effectieve behandelmethode laat nog steeds op zich wachten. Deze akelige ziekte zorgt ervoor dat het spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Het is een lange en onzekere weg naar een effectieve behandeling. Nog steeds zullen Duchenne-patiëntjes rond de puberleeftijd al in een rolstoel belanden en de levensverwachting nog steeds zeer beperkt is.

Heerlijke wijn, straks echt goed ‘geschonken’ !

Door de verkoop van een overheerlijke wijn draag ik en het morrisbikersteam bij aan de financiering van de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes. De wijn is nog steeds van dezelfde succesvolle receptuur als voorgaande jaren: Duc de la Fôret ! Hiervan kun je kiezen voor een rode, witte en/of rosé. Daarnaast zijn ook de superlekkere mousserende wijn – De Perrier Brut Chardonnay – en de prosecco weer beschikbaar.

De prijzen en opbrengst voor Duchenne

Soort Omschrijving Verkoopprijs per doos van 6 flessen* Marge/opbrengst voor Duchenne per doos
Rode wijn Duc de la Fôret Merlot rouge € 43,50 € 16,64
Witte wijn Duc de la Fôret Chardonnay € 43,50 € 16,64
Rosé Duc de la Fôret Rosé € 43,50 € 16,64
Cremant De Perrière Brut Chardonnay (mousserende wijn) € 50,00 € 15,15
Prosecco Lagioiosa | Prosecco Frizzante D.O.C € 50,00 € 10,80

* We verkopen enkel per doos van 6 flessen van één wijnsoort

Doe je weer mee ?

Ik zou het bijzonder leuk vinden als jij hier aan deelneemt. Bovendien kun je heerlijk genieten tijdens de komende lente en zomer van een heerlijke wijn. Elk glas is dan dubbel goed geschonken ! Je kunt je bestelling invullen via het bestelformulier hier op de website:

Ik  zorg er dan voor dat je de wijn tijdens de mooie juni-dagen in je bezit hebt. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarop het totaalbedrag en de betalingsinstructies.

Terug naar nieuws