tcm

MTB Toertocht 28 januari 2018

5 januari, 2018

Tourclub Mierlo houdt zondag 28 januari 2018 de Mierlo Passion for Bikes Winter 2018 veldtoertocht in en rondom de bossen en heide vanuit Mierlo en Heeze. Inderdaad, er zijn ook dit jaar weer 2 startplekken! Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 35, 45 en 55 kilometer.
Het belooft mooi weer om te fietsen te worden komende zondag. Daar kunnen we verder niets aan veranderen.
Waar we wel mee bezig zijn, is om de route veilig en betrouwbaar te maken. Dat gaat ons zeker lukken, ook al moeten we hier en daar de originele route aanpassen!
We hebben jou nog nodig als enthousiaste deelnemer aan onze Mierlo Passion for Bikes Winter Veldtoertocht 2018!
Je kan tussen 9.00 uur en 10.00 uur starten vanaf Den Heuvel, Heuvel 2 te Mierlo of vanaf Kempenhaeghe, Sterkselseweg 65 te Heeze. De tocht gaat onder andere langs weide, heide en vennen, bossen, over privéterrein en de Schietberg. Er is veel gelegenheid voor singletrails op nog beperkt bereden paden.
Op de startplaatsen in Heeze en Mierlo is ook de pauzeplek en kan je even bijtanken met lekkere soep en andere versnaperingen. Er is gelegenheid om je fiets af te spuiten. De kosten bedragen 4 euro voor NTFU-leden en 5 euro voor overige deelnemers. Inschrijven kan bij de startlocatie, of via de NTFU.Een deel van de opbrengst van de tocht doneren we aan de Stichting 2climb2raise. Ons jongste lid Lotte van der Heijden (15 jaar) gaat met haar vriendin (16 jaar) helpen. Haar vriendin gaat samen met haar vader met een tandem de Alpe d’huZes beklimmen!
Foto’s van de veldtoertocht van vorig jaar kan je vinden op deze site onder de tab “Commissies/Winterveldtoertocht”
Meer info kan je vinden op:https://www.ntfu.nl/Kalender/Tochtdetails.aspx?id=46096

Terug naar nieuws