tcm

2508 Suytkade Zuid Willemsvaartroute 2018

28 oktober, 2018

28 Oktober, voor de laatste keer op stap, en deze keer niet zo ver, we beperken ons tot onze grote buur-gemeente Helmond. Vandaag ga ik voor het laatst dit seizoen mee met Gr16, volgend seizoen ga ik, hopelijk geheel hersteld van mijn val, me binnen Gr25 onmisbaar maken. Met Gr16 kunnen we trouwens vandaag ook helemaal niet ver weg, want…..op tijd terug in Denheuvel voor de afsluiting van het fietsseizoen. Genieten van een heerlijk soepje, een lekker broodje maar vooral even bijpraten met al die Tourclub Mierlo leden die anders altijd rechtstreeks naar huis gaan na afloop van de wekelijkse tocht. Fijn joh!!! Net zo fijn als dat ik me een paar weken kon aansluiten bij Gr16, andere mensen, andere praat, andere routes…kortweg, anders. Hetzelfde, wat wel voor alle groepen van TCMierlo geldt….,de laatste tocht alweer van seizoen 2018. Een mooi jaar, een mooi einde….volgend jaar er weer lekker tegenaan.

Annemarie van de Wijdeven

Terug naar nieuws